Logga in

Till toppen av sidan

Aktiv 12-årig kille med autism söker personlig assistent

2018-11-27 | Stockholm | | Personlig Assistans

Platser: 2

Vill du arbeta som personlig assistent till en 12-årig kille med autism? Det här är en fysiskt aktiv kille som vid sin sida behöver dig som klarar av att hänga med i samma tempo!

Du ska vara vaken, stabil och gärna fysiskt stark. Du är ansvarstagande med personlig mognad, du har energi och är lekfull. Kanske gillar du någon sport, musik eller har annat intresse som du kan ta med i arbetet med pojken? Arbetet innebär både att vara pojkens ”hjälp-jag” i vardagens moment men också att vara en vän och hitta på roliga saker, att kunna inspirera i lek och sysselsättning. Att ha erfarenhet av arbete inom vård, omsorg och med funktionshindrade är bra men din personlighet och inställning - driv, glädje och förmåga att entusiasmera - är allra viktigast.

Vi söker nu personliga assistenter som vill jobba efter skoltid på vardagar samt ibland helger, med start omgående, enligt avtalat schema. Arbetet kan passa bra om du själv pluggar och vill arbeta extra vid sidan av studier. Under loven finns möjlighet till mycket arbete. 

Du arbetar främst i och kring pojkens hem i Täby (direktlinje på Roslagsbanan från stan 20 min/Universitet 15 min) men gärna vara öppen för att följa med på familjens resor. Det är bra om du själv bor så att du inte har alltför lång resväg till arbetet. Du ska vara rökfri. Familjen har hund (allergivänlig).

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Jian Abdullahi , Verksamhetschef
Telefon: 0101303034


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: