Logga in

Till toppen av sidan

Nyinflyttad 11-åring söker personlig assistent!

2018-11-13 | Halland | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans – vad innebär det?
 
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt.
 
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.
 
Vad erbjuder Frösunda medarbetare?
 
  • Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
  • Ansvarstagande – ansvar ger trygghet för kunden
  • Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
  • Ett kundnära arbete
  • Interna utbildningar - Frösundaakademin
  • Friskvård för visstidsanställda
  • En nära kontakt med din verksamhetschef

Vad innebär tjänsten? 

Vår kund, en 11-årig pojke med autism och epilepsi, flyttar till Varberg och söker nya personliga assistenter. Det här är en kille som trivs med att vara aktiv, men behöver vila vissa dagar. Han behöver dig vid sin sida som kan vara aktivt lyssnande och känna av dagsform.

Du som söker är stabil och fysiskt stark, ansvarstagande och har personlig mognad. Här kommer du lära dig att jobba utifrån lågaffektivt bemötande. Arbetet innebär både att vara pojkens ”hjälp-jag” i vardagens moment som hygien och i matsituationen, men också att vara en vän och inspiratör i lek. Det kan vara en fördel att gilla någon sport, musik eller annat intresse som du kan ta med i arbetet med pojken. Det ingår att planera aktiviteter för honom. Du arbetar främst i pojkens hem i Varberg.

Tidigare erfarenhet som personlig assistent eller kunskap om autism och epilepsi är en merit, men inget krav.

Tjänstgöringsform: Så länge assistansuppdraget varar med start i månadsskiftet aug/sep. Arbetstiderna är efter fritids på eftermiddag/kväll, samt heldagar varannan helg. Deltid.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Madeleine Jönsson , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010-1303249

Kujtim Dibrani , Verksamhetschef
Telefon: .


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: