Logga in

Till toppen av sidan

18-årig kille söker en Personlig Assistent i Centrala Sundsvall!

2018-10-25 | Västernorrland | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans - vad innebär det?

Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor - på riktigt. Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, respekt och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Vi ser gärna att du delar de intressen våra kunder har. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 


Vad innebär tjänsten?

Plats: Sundsvall

Arbetstider: Ca kl. 15.00-20.00 på vardagar samt helgtider vid behov


Vi söker nu en Personlig Assistent till en av våra kunder i Centrala Sundsvall. Kunden är en 18-årig kille med autism och en betydande funktionsnedsättning. För att du och kunden ska kunna arbeta bra tillsammans är det meriterande om du har erfarenhet av hur autism fungerar och hur du positivt kan påverka och underlätta hans vardag.
Du som söker är gärna en yngre man som är trygg i dig själv, kan hålla rutiner och tycker om att röra på dig då kunden genomför aktiviteter så som promenader, bad och annan form av träning. Du är inte främmande för att hjälpa kunden med hygien och omvårdnad. Det är viktigt att du tycker om att hitta på saker och är kreativ med en lösningsorienterad sida. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem eller utanför hemmet.


Det viktigaste är; 

Vi tycker att den viktigaste egenskapen är din vilja. Din vilja att ta ansvar, din vilja att lära dig nya saker samt din vilja att engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Som assistent bör du vara empatisk, flexibel och utåtriktad. Utbildning eller erfarenhet av personlig assistans är meriterande, men inte ett krav. 

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Anna Johansson , Verksamhetschef
Telefon: 0101303255


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: