Logga in

Till toppen av sidan

Ung kille med autism söker personliga assistenter i Skellefteå

2018-10-05 | Västerbotten | | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans – vad innebär det? 
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt.
 
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.
 
Vad erbjuder Frösunda medarbetare?
  • Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
  • Ansvarstagande – ansvar ger trygghet för kunden
  • Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik
  • Ett kundnära arbete
  • Interna utbildningar - Frösundaakademin
  • Friskvård för visstidsanställda
  • En nära kontakt med din verksamhetschef

Vad innebär tjänsten? 
Söker du ett roligt och utvecklande jobb som personlig assistent? Vår kund är en kille i 20 års-åldern med autism. Han tycker om att spendera tid utomhus och sysselsätta sig med olika aktiviteter. Som assistent bör du trivas med en arbetsdag i rörelse, liksom hushållsnära tjänster som matlagning och städning. Stor vikt läggs på din förmåga att strukturera, motivera och kommunicera med kunden samt att du har ett glatt och positivt förhållningssätt.

Vi söker i första hand timvikarier där fast schemarad är möjligt över tid om så önskas. Som timvikarie är det väsentligt att kunna vara flexibel och ställa upp på kort varsel vid ordinarie personals frånvaro. Körkort är meriterande men inget krav. För oss är det även meriterande med utbildning eller erfarenhet av autismspektrat och om du är van att arbeta med bildstöd.

Arbetstiderna varierar och innebär arbete dag/kväll/natt/dygn på vardagar och/eller helg. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet.

Till denna tjänst krävs ett utdrag ur belastningsregistret som du beställer via länk nedan:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.
 
Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Ida Gustafsson , Rekryteringsspecialist
Telefon: 0101303332


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: