Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent till tjej i Ängelholm - mindre tjänst

2018-10-10 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Vi söker nu en kvinnlig assistent för arbete hos en av våra kunder i Ängelholm!

I detta uppdrag arbetar du med en tjej i skolåldern som har behov av stöd i alla situationer, med hygien, i matisituationen samt med aktiviteter.

Kunden ser gärna att du som söker har erfarenhet av arbetet som personlig assistent, har du erfarenhet av Rett syndrom, epilepsi samt matning via PEG så är det ett plus. Du är en person som har lätt för att anpassa dig då du jobbar nära kundens familj, du har förmåga att vara tydlig i ditt arbete och aktivera kunden samtidigt som du är lugn. Vidare bör du vara ansvarstagande, påhittig och glad. Det förekommer lyft så en god fysisk hälsa är att föredra. Kunden badar och tycker om djur så du får inte vara allergisk mot klor och pälsdjur.  Att du är rökfri och har körkort är ett krav.

Passen är förlagda varannan helg klockan 10-17. Uppstart så snart som möjligt och arbetet kommer att föregås av inskolning.

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa hos vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning utifrån kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Ellen Hagström , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010 130 37 57

Margaretha Jönsson , Verksamhetschef
Telefon: 010 130 40 84


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: