Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent i Falkenberg sökes omgående

2018-10-15 | Halland | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans – vad innebär det? 
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt.
 
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.
 
Vad erbjuder Frösunda medarbetare?
 
  • Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
  • Ansvarstagande – ansvar ger trygghet för kunden
  • Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
  • Ett kundnära arbete
  • Interna utbildningar - Frösundaakademin

 
Vad innebär tjänsten?
Kunden är en kille med förvärvad hjärnskada och epilepsi, som bor i Falkenberg. Du kommer vara behjälplig i vardagen med personlig hygien, kläder, mat med mera. En favoriträtt är hamburgare. På vardagarna följer du med och stöttar kunden på hans dagliga verksamhet. Du hjälper honom även att göra saker han tycker om, som att promenera eller bada.
Du som söker har social kompetens, är ansvarsfull och lugn. Som personlig assistent är det viktigt att vara lyhörd för när du ska hjälpa till och när du ska backa tillbaka. Tidigare erfarenhet som personlig assistent är en merit, dock inget krav. Kunden ser gärna att du som söker är en man i åldern 25-35.

Arbetstid: Dagtid.
Anställningsform: Så länge assistansuppdraget varar, tjänstgöringsgrad 80-90 %

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV.

Kontaktpersoner:

Madeleine Jönsson , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010-1303249


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: