Logga in

Till toppen av sidan

Ledsagare sökes till en positiv och glad tjej

2018-10-17 | Östergötland | | Funktionsnedsättning

Platser: 1


Nu söker vi en tjej som är positiv, gillar hälsa och träning och gärna har djurintresse. Du som söker behöver vara utåtriktad och social och ha en god samarbetsvilja.

Jag är en självständig tjej på 20 år med ett intresse av träning och ridning. Jag har även andra intressen såsom musik, kläder och smink. Som person är jag väldigt glad och positiv och gillar att skratta. För mig är det viktigt att det blir en bra avslappnad relation som vi kan skapa tillsammans, då jag skulle önska det snarare skulle kännas som att du var min träningskompis eller stallkompis.   

I din roll innebär det att du 2-4 timmar i veckan hjälper till med träning på gym och även i stallet. I denna uppgift behövs inga tunga lyft då det snarare handlar om att ge mig lite extra stöd i situationer som kräver mycket god balans eller exempelvis hjälpa till med ett ben vid uppsittning på en hästrygg.

Någonting som kan vara bra att veta är att jag sitter i en rullstol men jag går även med rollator/käppar. I dagsläget så jobbar jag deltid och pluggar deltid vilket innebär att vi kommer att träffas eftermiddagar/kvällar och/eller helger. Här bestämmer du och jag hur och när vi träffas. Det är viktigt att du som söker känner att du har denna tid då det är viktigt att vi får till våra timmar varje vecka.

Jag ser helst att du är 20 år eller äldre.

Kontaktpersoner:

Therése Milton , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 32 33


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: