Logga in

Till toppen av sidan

Är du trygg, har fingertoppkänsla och en stor portion empati!

2018-10-19 | Västra Götaland | | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?
 
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt.
 
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.
 
Vad erbjuder Frösunda medarbetare?
 
  • Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
  • Ansvarstagande – ansvar ger trygghet för kunden
  • Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
  • Ett kundnära arbete
  • Interna utbildningar - Frösundaakademin
  • Friskvård för visstidsanställda
  • En nära kontakt med din verksamhetschef
Vad innebär tjänsten? 

Är Du den personen som rubriken antyder så titta lite närmare på denna annons.
Vi söker nu en assistent som gärna redan har erfarenhet, så det är inget hinder om Du är lite äldre.
Kunden Ni ska arbeta med är själv i 60-års åldern, har autism, epilepsi och en utvecklingsstörning. Kunden bor i en egen lägenhet där Du som assistent hjälper till med allt förekommande hushållsarbete så som städ, tvätt och matlagning. Ni är också behjälplig kunden i all hygien och övrig omvårdnad.
Det är viktigt att Du som assistent kan bidra med en lugn och stressfri miljö för kunden, där omvårdnad och omtanke står i första rummet.
Vardagar är kunden på dagligverksamhet och då utan assistent, men det ingår att under den tiden stanna hemma med kund om dagsformen inte tillåter den typen av verksamhet.
Tjänsten är på ca 12 timmar arbetad tid och 6,5 timmar jour per vecka, förlagda till onsdag och torsdag, och vid behov så som vid sjukdom och semester.

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.
 
Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal

Kontaktpersoner:

Mattias Loveson , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 36 04


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: