Logga in

Till toppen av sidan

Kvinna i Umeå söker timvikarier inom personlig assistans

2018-10-22 | Västerbotten | | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans – vad innebär det? 
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt.
 
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.
 
Vad erbjuder Frösunda medarbetare?
  • Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
  • Ansvarstagande – ansvar ger trygghet för kunden
  • Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
  • Ett kundnära arbete
  • Interna utbildningar - Frösundaakademin
  • Friskvård för visstidsanställda
  • En nära kontakt med din verksamhetschef

Vad innebär tjänsten?
Frösunda söker en timvikarie inom personlig assistans i Umeå. Kunden är en kvinna som är rullstolsburen, med nedsatt rörelseförmåga. Hon är intresserad av handarbete och målning och har ett stort hjärta för sina  katter. Som assistent är du glad och positiv med ett sinne för humor samt att du kan vara behjälplig vid förflyttningar. Körkort är inget krav, däremot ser vi gärna att du delar kundens intresse för katter och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av vården eller personlig assistans. Kunden ser gärna kvinnliga sökande.

Som timvikarie värdesätter vi din flexibilitet och tillgänglighet då du på relativt kort varsel behöver kunna ställa upp vid ordinarie personals frånvaro.

Tjänsten som timvikarie kan övergå till en fast schemarad över tid om så önskas.

Arbetstiderna varierar och innebär arbete dag/kväll/natt/dygn på vardagar och/eller helg. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet.

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.
 
Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Ida Gustafsson , Rekryteringsspecialist
Telefon: 0101303332

Lena Sjöström , Verksamhetschef
Telefon: 0101303049


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: