Logga in

Till toppen av sidan

Kvinna i centrala Halmstad söker djurintresserad personlig assistent

2018-10-25 | Halland | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans – vad innebär det?
 
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt.
 
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.
 
Vad erbjuder Frösunda medarbetare?
 
  • Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
  • Ansvarstagande – ansvar ger trygghet för kunden
  • Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
  • Ett kundnära arbete
  • Interna utbildningar - Frösundaakademin
 
Vad innebär tjänsten?   
 
Frösunda söker nu en personlig assistent till en kvinna i 40-årsåldern som bor i Halmstad med sin familj och deras katt. Kvinnan sitter i rullstol och har begränsad rörlighet, och förflyttningshjälp förekommer. Du är ett stöd i vardagen och hjälper till med allt från personlig omvårdnad till allmänt hushållsarbete. Några av hennes intressen är hästar, trädgård och matlagning. Det är en fördel om du delar hennes intressen, eftersom det är en del i arbetet. Ni kommer titta på hästtävlingar, påta i trädgården eller laga god mat.

Körkort är ett krav, och det är en fördel om du har bil. Tidigare erfarenhet som personlig assistent eller liknande är även detta ett plus, men viktigast är att ni trivs tillsammans. Som person är du positiv, initiativrik och lyhörd. Du är engagerad i ditt arbete, respekterar dina medmänniskor och vill vara med och öka livskvaliteten för våra kunder.

Tjänsten är en så länge assistans uppdraget varar anställning som börjar omgående efter inskolning. Tjänstgöringsgraden är ca 50 %
Arbetstiderna är mellan 8.30–18 på vardagar och 9.30–18 på helgerna.

Vänta inte med att skicka in ansökan eftersom vi kommer kalla på intervju kontinuerligt. Välkommen att söka med CV och personligt brev.

Kontaktpersoner:

Madeleine Jönsson , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010-1303249

Kujtim Dibrani , Verksamhetschef
Telefon: .


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: