Logga in

Till toppen av sidan

Frösunda söker undersköterska till gruppboende i Borås

2018-10-26 | Västra Götaland | Medarbetare | Funktionsnedsättning

Platser: 1


ARBETSUPPGIFTER
Ditt huvudsakliga ansvar är att utifrån kundens behov och intressen utveckla och erbjuda stöd och service som bidrar till att ge individen ett meningsfullt, utvecklande och självständigt liv.
I arbetet ingår att handleda/stödja/följa med på och planera olika förekommande aktiviteter. Med hjälp av bland annat teckenkommunikation kommer du ge stöd/hjälp i skötsel av hem med vardagliga sysslor och med personlig hygien. Du kommer också vara en hjälpande hand vid matlagning, städning och i kundernas morgon- och kvällsrutiner.
Vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter förekommer såsom medicinhantering och sjukgymnastik. Vidare ingår samverkan med kollegor, närstående och andra samverkansparter.
Löpande social dokumentation enligt lag ingår i arbetsuppgifterna.

KVALIFIKATIONER
Du är en person som sätter kunden i fokus. Du har en personlig mognad som gör att du är professionell i din yrkesroll och bemötande gentemot kunderna. Inom ramen för nedskrivna rutiner har du förmågan att utvärdera en situation och ta egna initiativ som leder kunden i en positiv riktning. Du är minst 20 år och har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Du har erfarenhet av personer med psykisk funktionsnedsättning, autismliknande tillstånd eller utvecklingsstörning, utbildad undersköterska eller liknande vårdrelaterad utbildning är meriterad.

ANSTÄLLNING
Månadslön deltid 88,9% Schemalagt på dag/kväll/jour vardagar och helger.
Tillsvidareanställning med 6 mån provanställning, tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner:

Marcus Robertsson , Rekryteringspecialist
Telefon: 010-1303603


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: