Logga in

Till toppen av sidan

Trygg assistent sökes till en 15-årig kille i Norrköping. 100% tjänstgöringsingsgrad dagtid.

2018-10-30 | Östergötland | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Vi söker nu en personlig assistent till en 15-årig lugn kille för ett långsiktigt och seriöst uppdrag. Du kommer att vara killens trygghet i skolan, samtidigt som du också är hans vuxenkompis. Ett nära samarbete med vårdnadshavarna, som också håller i inskolningen, är en förutsättning. 

Vi söker dig som har en hög närvaro, är pratsam och lekfull samtidigt som du är trygg och tålmodig. Du ska ha förståelse för de svårigheter och rädslor som finns hos pojken och du har ett strategiskt sätt när du planerar umgänge och skolarbete.
Du är en person som tar stort ansvar och som förstår att uppdraget är långsiktigt och kräver kontinuitet. Att skolas in för uppdraget tar tid och föräldrarna liksom pojken själv behöver veta att den nya assistenten kommer att stanna länge på arbetsplatsen.

Utbildning inom barn eller omsorg är en fördel, men erfarenhet och personlighet väger mer än utbildning. Du får gärna ha erfarenhet av sondmatning och tidigare arbete med ungdomar.
Det är krav på att du har kunskaper inom autismspektrum samt pratar och skriver flytande på svenska.
 
Övrigt: Du måste vara rökfri! Körkort är meriterande men inget krav.

Arbetstid och tjänster: Helgfria vardagar 07:00-16:00. Vid behov kan även, helgdagar förekomma. Timanställning som kan övergå i visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar.

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att söka tjänsten genom att skicka in ett personligt brev och ditt CV. Rekrytering sker löpande.
 
Individuell lönesättning. Kollektivavtal Bransch G – personlig assistans.
Om du vill veta mer om oss som assistansanordnare gå in på vår hemsida www.frosunda.se
 
Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Elin Hofmeijer , Verksamhetschef
Telefon: 0101303219

Maria Ringström , Verksamhetschef
Telefon: 0101303234


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: