Logga in

Till toppen av sidan

Timvikarier till 11-årig pojke i Åkarp

2018-11-01 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Vi söker assistenter till en 11-årig pojke boendes med sin familj i Åkarp. Vi söker timvikarier och arbetstiderna är främst förlagda på eftermiddagar, kvällar, nätter (aktiv samt jour) och dagtid vissa helger. Det är en fördel om man bor i Malmö då man åker med pojkens färdtjänst från skolan i Malmö på eftermiddagen, samt åker med till skolan på morgonen.

Vår kund är en glad  kille som har en medfödd cp-skada sedan födseln. Han har ett omfattande vårdbehov, och behöver hjälp med det mesta. Man hjälper kunden med sondmat samt andningsmask och träningsschema. Kunden är väldigt tydlig i sin mimik och kommunicerar med tecken som stöd.

Du som söker behöver vara lyhörd, ansvarsfull, lugn och ha tålamod men även också kunna vara positiv och busig. Vi ser det som en stor merit om du är lojal i ditt arbete, kan samspela med pojken och hans familj samt är flexibel vad gäller schema och arbetstider. Utbildning och/eller erfarenhet av att jobba med barn och/eller inom vården är mycket meriterande men mycket hänsyn tas till personkemi. Då det förekommer lyft och förflyttningar i tjänsten måste du ha god fysik utan ryggproblem.

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Kontaktpersoner:

Ellen Hagström , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010 130 3757

Therese Jutemar , Verksamhetschef
Telefon: 0101303756


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: