Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent Strömstad

2018-11-16 | Västra Götaland | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

13-årig tjej boende på landet norr om Strömstad söker en ny engagerad personlig assistent till en deltidstjänst. Tidigare erfarenhet är inte ett krav.

Vi kan erbjuda ett meningsfullt och roligt jobb som till stor del går ut på att följa med kunden och hjälpa till under hennes fritidsaktiviteter.

Arbetstiden är huvudsakligen förlagd till eftermiddagar och helger då vår kund har assistans efter skoltidens slut. På loven finns möjlighet att jobba dagtid istället.

Det är av största vikt att du redan har någon annan sysselsättning att komplettera med då vi endast har möjlighet att erbjuda upp till maximalt 19 timmar/vecka och det är absolut nödvändigt för vår kunds trygghet att ha assistenter som tänker långsiktigt och förstår hur viktigt det är med kontinuitet.  Allra helst söker vi två personer som vill dela på arbetstiden och  som kan jobba 1-2 eftermiddagar/vecka samt ett pass var fjärde helg.

Körkort och bil är nödvändigt för att ta sig till arbetsplatsen. Ett av kundens största intressen är hästar och ridning,  så det är jätteviktigt att du inte är allergisk eller rädd för djur. Hon ser gärna yngre kvinnliga sökande med tålamod och humor.

Välkommen med din ansökan! Skriv gärna i ditt personliga brev om vilka dagar och tider du är tillgänglig.

Kontaktpersoner:

Anna Glenvik , Verksamhetschef
Telefon: 010-1303620


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: