Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent Uddevalla

2018-11-16 | Västra Götaland | | Personlig Assistans

Platser: 1

Vi söker en ny personlig assistent till en deltidstjänst hos en rullstolsburen kvinna i Uddevalla.

Arbetet går ut på att hjälpa kunden i det dagliga livet i hemmet samt under aktiviteter. Kunden arbetsleder aktivt själv sina assistenter och förklarar själv vad hon behöver hjälp med. Hon ser gärna pigga, sociala och mogna kvinnliga sökande, 40+, med livserfarenhet och humor. Du får gärna vara en van och stabil bilförare då det ingår i arbetet att köra kundens bil när hon ska iväg någonstans, B-körkort är sålunda  ett krav. 

Vår kund är känslig för starka dofter och är allergisk mot rök och pälsdjur, så du får inte ha parfym på arbetet eller vara rökare.  Hon är intresserad av att gå på loppis samt tycker om handarbete och tycker att det vore kul om du har liknande intressen.

Du behöver vara fri från belastningsproblematik då hjälp med förflyttningar, personlig hygien samt påtagning av stödstrumpor ingår i arbetsuppgifterna.

Tjänsten är till att börja med på ca 25%, dagtid och omfattar onsdag och fredag varannan vecka. Det är bra om du kan vara lite flexibel med arbetstiden då kunden ibland vill att du börjar lite tidigare eller stannar lite längre om hon ska iväg någonstans.

Väkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Anna Glenvik , Verksamhetschef
Telefon: 010-1303620


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: