Logga in

Till toppen av sidan

Biträdande chef/arbetsterapeut/arbetskonsulent till daglig verksamhet

2018-11-16 | Stockholm | | Funktionsnedsättning

Platser: 1

 
Biträdande chef/arbetsterapeut/arbetskonsulent till daglig verksamhet
 
Frösunda har dryga 3 000 kunder och 8 500 anställda inom Personlig assistans, Äldreomsorg, Funktionsnedsättning och Individ och familj med verksamheter över hela Sverige. Frösundas vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss.
 
På Frösunda arbetar vi med "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Detta bygger på bland annat individkunskap och kognitionskunskap. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. På Frösunda arbetar vi med tydlig struktur, kommunikation och med ett lågaffektivt bemötande

Biträdande chef/arbetsterapeut/arbetskonsulent


Vi söker en biträdande chef/arbetsterapeut/arbetskonsulent till daglig verksamhet i Hammarbyhamnen på Södermalm i Stockholm. Här arbetar vi med förändringar i enlighet med avtalet vilket kommer medföra ett spännande och utvecklande arbete och möjlighet till påverkan.  Verksamheten riktar sig till personer inom personkrets 1 LSS.

Frösundas vision är att varje kund känner trygghet och ges förutsättningar för ökad självständighet. Vi ger individuellt anpassat stöd till kunderna där vår uppgift är att utveckla och stötta kunderna i sina funktionsnedsättningar för att uppnå högsta möjliga livskvalité genom en fungerande och meningsfull vardag. Frösunda lägger fokus på individanpassade strategier för att i högsta och möjliga grad kunna sammansmälta kundernas förmåga med arbetsmarknadsanpassade uppgifter.

Din bakgrund 


Du har en högskole- eller universitetsutbildning om minst 120 p enligt tidigare eller 180 hp enligt nuvarande studieordning som arbetsterapeut.
  • en väl dokumenterad erfarenhet av arbete med ADL-bedömningar.
  • erfarenhet av att handleda personer med funktionsnedsättning.
  • erfarenhet att handleda medarbetare i evidensbaserade arbetsmetoder,
  • erfarenhet av att anskaffa arbetsprövningsplatser och uppföljning av arbetsprövning.
  • god kunskap om arbetsmarknaden och olika branscher
  • kunskap om tillämpliga lagar och förordningar
  • erfarenhet av att leda medarbetare mot uppsatta mål
  • minst två års dokumenterad erfarenhet av arbete inom daglig verksamhet eller liknande arbeten med personer med olika funktionsnedsättningar

Arbetsuppgifterna är indelade i 50% som arbetsterapeut/arbetskonsulent och 50% som biträdande chef. Arbetsuppgifterna innefattar bl. a. att handleda personer med funktionsnedsättning, kartlägga behov och resurser hos deltagaren, du bör ha kunskap om lagar och förordningar samt väl dokumenterad erfarenhet av arbete med ADL-bedömningar. I rollen som arbetskonsulent ingår att kartlägga deltagarens resurser och behov för att sedan matcha dessa med arbetsplatser. Du kommer även att arbeta med uppföljande stöd för både deltagaren och arbetsplatsen. Samverkan är även en viktig del av rollen. Som biträdande chef kommer du bl.a. att handleda medarbetare i evidensbaserade arbetssätt och metoder, tillsammans med Verksamhetschef leda arbetsgruppen mot uppsatta mål, ansvara för viss arbetsledning och vara delaktig i verksamhetsplaneringen samt vara ett administrativt stöd. 
 
Våra medarbetare förväntas dela Frösundas värderingar respekt, engagemang och nyfikenhet och skapa förtroende och goda relationer med kunder, närstående, kollegor och övriga externa kontakter.
Intervjuer sker löpande och vi tillämpar individuell lönesättning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet”.
 

Kontaktpersoner:

Behzad Farzaneh , Tf. Verksamhetschef
Telefon: 0101303508


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: