Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent söket till en kille boendes utanför Malmö (start omgående)

2018-12-28 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 
 
Vad innebär tjänsten?
Till en av våra yngre kunder söker vi nu en personlig assistent!

Kunden i fråga bor tillsammans med sin familj i utkanten av Malmö och är i övre tonåren. Han har ett multihandikapp och behöver hjälp med allt i sin vardag så som vid förflyttningar med lyft, all personlig omvårdnad, mat via pegg, medicinering, andningsgymnastik, sjukgymnastik, stående i ståskal, läkarbesök mm. Han tycker om att komma ut på kortare utflykter i sin rullstol och uppskattar också när assistenter läser och skojar med honom. Som person bör du vara engagerad i ditt arbete och ha ett stort hjärta med ett sinne för humor. Du ska inte vara rädd för att ta initiativ och det är en fördel om du bor i eller nära Malmö då du de flesta arbetspass påbörjar och avslutar desamma på olika platser.

I denna assistans kommer vi i första hand att prioritera sökande som har viss erfarenhet inom vården sedan tidigare. Har du arbetat med funktionsnedsatta barn och ungdomar är det mycket meriterande. I denna rekrytering är det ett krav att du är RÖKFRI!
 
Vi söker en personlkig assistent med tjänstgöringsgrad på 36 %  och du kommer mestadels arbeta  eftermiddagar mellan 15-21 samt 09-21 på helger.

Förväntad start: Omgående

Låter detta intressant och du tror att du skulle trivas i jobbet som assistent hos vår kund? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Nina Emmertz , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 36 58

Ellen Hagström , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010-130 37 57


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: