Logga in

Till toppen av sidan

Vi söker en teamledare till Frösundas Hälso- och sjukvårdsteam som är legitimerad sjuksköterska

2019-01-04 | Stockholm | | Äldreomsorg

Platser: 1

På Frösunda arbetar vi med "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Detta bygger på bland annat på individkunskap och kognitionskunskap. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. På Frösunda arbetar vi med tydlig struktur, kommunikation och med ett lågaffektivt bemötande. 

Vi satsar på egen hälso- och sjukvårdsorganisation – är du vår kommande teamledare?
 
Frösunda Omsorg har beslutat att göra en viktig förändring kring hälso- och sjukvård, som vi bedömer kommer att stärka både vår kvalitet och kontinuitet.  Den nya organisationen kommer att svara för merparten av behoven av arbetsterapeut, fysioterapeut och sjuksköterskestöd inom Frösundas affärsområden Funktionsnedsättning och Äldreomsorg.
Frösunda HSV-team 1 startar 1 december, HSV team 2 och 3 kommer starta våren 2019. Teamen består av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter och ansvarar för kommunal hälso- och sjukvård upp till sjuksköterskenivå (där fysioterapeut och arbetsterapeut ingår).   Våra kunder är boende inom LSS, SoL och/eller går på daglig verksamhet. Det innebär att teamen behöver ha gedigna kunskaper inom ett brett spektra. Teamen kommer att utgå från Uppsala, Sollentuna och Haninge. Du som ansvarig teamledare, arbetsleder och fördelar arbetet tillsammans med verksamheternas verksamhetschef och arbetar ute i verksamheterna.

Arbetsbeskrivning

Som teamledare ansvarar du för att arbetsleda och fördela arbetet för alla tre team tillsammans med verksamhetschef på boendena/daglig verksamhet utifrån kundernas behov. Du ansvarar för att HSV teamen arbetar efter Frösundas kvalitets- och resultatmål baserat på upplevd kundnöjdhet, avtalstrohet, och regulatorisk följsamhet. En viktig del av arbetsuppgifterna är att stödja verksamhetscheferna i att strukturera och utveckla kvalitetsarbetet för verksamheterna enligt Frösundas koncept, processer och rutiner. Därför söker vi en person som är genuint intresserad av utvecklingsarbete och har ett pedagogiskt förhållningssätt.  Teamledaren rapporterar till den som är övergripande Hälso- och sjukvårdsansvarig inom Frösunda.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Arbetsleda HSV-teamen tillsammans med verksamhetscheferna på boendena/daglig verksamhet
  • Kvalitetsarbete i enlighet med Frösundas ständiga förbättringsarbete (Q-loopen)
Formella kvalifikationer
  • Legitimerad sjuksköterska och erfarenhet av arbete inom psykiatri och äldreomsorg
  • Ledaregenskaper och gärna tidigare erfarenhet av att vara chef eller ledare
  • Är insatt i gällande lagstiftning och inriktad på patientsäkerhet
  • Vana av att leda hälso- och sjukvårdsteam
  • Har god IT-vana av dokumentation och kvalitetsarbete
  • Har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
  • Utbildning i kognitionskundskap, psykiatri och palliativ vård är meriterande 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning och följer rådande kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Kontaktpersoner:

Tobias Knutsson , Chefsrekryterare
Telefon: 010-130 30 44


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: