Logga in

Till toppen av sidan

Koordinator till Frösundas Centrala bemanningsenhet/växel

2018-11-28 | Östergötland | | Äldreomsorg

Platser: 2


Hej!
Frösunda söker nu koordinatorer/växeltelefonister till vår bemannings-/växelenhet i Linköping. Vi söker personer som har en god datavana samt att du ska kunna uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Erfarenhet av att arbeta med kundtjänst/service via telefon och kunskaper om LSS är meriterande. Även en utbildning inom vård och omsorg.
Om tjänsten: Enheten ansvarar för all akut bemanning för vårt affärsområde Personlig assistans i hela Sverige under kvällar, nätter och helger. Samt sköter enheten företagets centrala växelfunktion vardagar mellan 07:00-18:00. Våra arbetsverktyg är främst telefoni och data. Förmågan att hålla många bollar i luften samtidigt och vara en problemlösare är egenskaper som är viktiga hos oss. Även lyhördhet och fingertoppskänsla och fokus på kundens fokus. 

Arbetstid och tjänster: Arbetstider sker på Dygnets alla tider. Vardagar som helgdagar.  

Tjänsten avser helger, deltid  ca 20 %  + möjlighet att arb. extra

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa in i vårt team? Då är du hjärtligt välkommen att söka tjänsten genom att skicka in ett personligt brev och ditt CV. Rekrytering sker löpande.
 
Individuell lönesättning.
Om du vill veta mer om Företaget gå in på vår hemsida www.Frosunda.se

Välkommen med din ansökan

Kontaktpersoner:

Annelie Östlid , Koordinator CB
Telefon: 010-130 3745

Julio Arias , Koordinator CB
Telefon: 010-130 36 37


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: