Logga in

Till toppen av sidan

Fysioterapeut, långtidsvikariat, sökes till Gutasunds äldreboende i Uppsala

2018-11-28 | Uppsala | | Äldreomsorg

Platser: 1


Vi söker nu en fysioterapeut till Gutasunds vård- och omsorgsboende i Uppsala. Vår fysioterapeut går på en längre ledighet varför vi erbjuder ett långtidsvikariat.

På Frösunda Omsorg har vi en tydlig idé. Hos oss är det kunderna som ska bestämma över sina liv och sin vardag. Det har visat sig att vårt sätt att arbeta leder till nöjdare kunder och på så sätt även en högre kvalitet i omsorgen.

Som fysioterapeut ansvarar du för sedvanliga fysioterapeutiska bedömningar och behandlingar. Du har ett nära samarbete med arbetsterapeut, sjuksköterskor, omvårdnadspersonal och verksamhetschef. Du ingår i verksamhetens ledningsgrupp.
Vi vill att du ska känna dig bekväm i att fatta egna beslut, göra prioriteringar och grunda dina beslut och din handledning i samarbete med kunden, omvårdnadspersonalen, dina kolleger samt lagstiftningen.

Du är van att hantera vanligt förekommande medicintekniska arbetsuppgifter och har en drivkraft i att medverka i hälso-och sjukvårdteamets utveckling samt kvalitets- och förbättringsarbete.

Vi söker dig som tycker om att planera och hålla i olika former av träning och fysisk aktivitet. Du tycker även att det är viktigt att inspirera övriga medarbetare kring detta. Du är spindeln i nätet vad gäller verksamhetens fysiska aktiviteter.

Kvalifikationer: Du har svensk legitimation som fysioterapeut och gärna erfarenhet från geriatrisk vård. Du har ett flexibelt och kreativt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat och se helheten i verksamheten.
Du har en positiv människosyn med stor tillit till medarbetarna och utgår från att alla kan ta ansvar.
Meriterande är erfarenhet av demens, somatisk och geriatrisk vård. Du arbetar genom att ha kundens fokus, gott samarbete och god kommunikation.

Anställningsform:
 Vikariatsanställning  under 12 månader med möjlighet till förlängning.  Dagtid månd-fredag med en tjänstgöringsgrad om 100% . Tillträde 2018-02-11 eller enligt överenskommelse.
Lön
Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns.
Ansökan
Intervjuer sker fortlöpande, sista ansökningsdag 2018-12-16. Vid frågor om tjänsten kontakta verksamhetschef Antonio Mir Cabot tel: 010 130 33 37.

Kontaktpersoner:

Antonio Mir Cabot , Verksamhetschef
Telefon: 010 130 33 37


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: