Logga in

Till toppen av sidan

Är du en påhittig och aktiv person med en förkärlek till hästar? Se hit!

2018-11-30 | Norrbotten | | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?

Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande.  Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt.

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, respekt och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Vi ser gärna att du delar de intressen våra kunder har. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Vad innebär tjänsten?
 
Vi söker en personlig assistent till en av våra kunder i Luleå. Kunden är en autistisk flicka i tonåren som önskar en personlig assistent som kan följa med på hennes ridning och andra roliga aktiviteter vid sammanlagt två tillfällen i veckan. Vi söker dig som är lugn och trygg som person. Du tycker om att hitta på saker och är kreativ och lösningsorienterad. Som assistent arbetar du där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet.  Vi ser att du som söker är kvinna och innehar B-körkort enligt kundens önskemål. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att jobba med barn.

Frösunda tillämpar kollektivavtal enligt bransch G.

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.

Kontaktpersoner:

Ida Gustafsson , Rekryteringsspecialist
Telefon: 0101303332

Emelie Book , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 57 87


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: