Logga in

Till toppen av sidan

Perfekt bisyssla bredvid studier eller annat arbete! - Personlig assistent sökes i Skillingaryd med omnejd!

2018-12-03 | Jönköping | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


För kunds räkning söker nu Frösunda efter en personlig assistent för arbetstid i Skillingaryd på onsdagar kl. 12:30-17:30 och som även kan tillfrågas/erbjudas ytterligare arbetstider vid annan ordinarie personals frånvaro.
Denna lilla tjänst är perfekt att ha som bisyssla bredvid studier eller annat arbete.
 
Kunden är en skojfrisk och aktiv man i 40-årsåldern med Down syndrom samt autism. Han bor i egen lägenhet och har assistans dygnet runt samt dubbelbemanning i samband vid aktiviteter utanför hemmet.
Han kommunicerar med tecken och ett fåtal ord, därav är erfarenhet/utbildning i teckenspråk/teckenkommunikation meriterande, men inget krav.
De personliga assistenterna arbetar även med bildschema i vardagen, vilket man som nyanställd personlig assistent får lära sig mer kring under sin inskolning.
 
Som personlig assistent följer du honom genom dagen och är behjälplig vid planering av dagen, omvårdnad, hemmets skötsel samt vid aktiviteter utanför hemmet.
Under veckodagarna arbetar kund på daglig verksamhet i vilket det ingår en utåtriktad del i form av arbete med djur och vedhantering ute på landet.
Detta innebär att du som personlig assistent även kommer att ha den dagliga verksamheten som din arbetsplats.
 
Vi söker nu dig som är en positiv, social person och som på onsdagar tillsammans med annan ordinarie personal kan följa med kunden i sin utåtriktade dagliga verksamhet ute på landet. Tiden är förlagd på onsdagar mellan kl. 12:30-17:30.
Vi vill gärna kunna få tillfråga/erbjuda dig om ytterligare arbetstid som tillfälligt kan uppstå vid annan ordinarie personals frånvaro.  
 
Du som söker bör som person vara trygg i dig själv, social, tålmodig och motiverande. Du bör trivas med att arbeta både enskilt som i grupp och ha en god samarbetsförmåga.
Du behöver även vara lyhörd och ha förmågan att vara flexibel gällande ditt bemötande och förhållningssätt gentemot kund.


Krav
  • Att förstå och tala flytande svenska är ett krav
  • Kunden befinner sig i lantlig miljö i samband med daglig verksamhet vilket innebär att du ej bör vara allergisk mot hö eller djur
     
  • Körkort är fördelaktigt men inget krav.
  • Utbildning och yrkeserfarenhet inom området är meriterande, men inget krav då vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet samt bistår med utbildning vid eventuellt behov.

Anställningsform
Visstid så länge assistansuppdraget varar
 
Arbetstid/schema
Schemalagd tid för onsdagar kl. 12:30-17:30
Därutöver kan tillfälliga arbetstider erbjudas vid annan ordinarie personals frånvaro

Lön
Timlön
Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Urval av inkomna ansökningar kommer att ska löpande!

Du ansöker och bifogar personligt brev samt CV endast via angiven länk

Välkommen med din ansökan!!
 
 
Läs mer om Frösunda som arbetsgivare på www.frosunda.se

Kontaktpersoner:

Sofi Hultgren , Verksamhetschef
Telefon: 010 130 33 02


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: