Logga in

Till toppen av sidan

Timvikarier sökes inom personlig assistans till kund i Piteå

2018-12-04 | Norrbotten | | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 
 
Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, respekt och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Vi ser gärna att du delar de intressen våra kunder har. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 

 
Vad innebär tjänsten?
För vår kunds räkning söker vi nu personliga assistenter till Piteå. Kunden är en man med MS som gillar att umgås med sin familj och se på film.  Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. Arbetstiderna är förlagda på dag, kväll, och helg. Vi söker främst timvikarier som kan hoppa in vid ordinarie personals frånvaro eller semester.

Du som söker har körkort och tillgång till bil då kunden bor en bit utanför Piteå. Du är rökfri och har inte katt då kundens sambo är mycket allergisk mot katter.
För oss är det meriterande med utbildning men inget krav. Vi tycker att den viktigaste egenskapen är din vilja. Din vilja att ta ansvar, din vilja att lära dig nya saker samt din vilja att engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans.

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten snarast.

Kontaktpersoner:

Ida Gustafsson , Rekryteringsspecialist
Telefon: 0101303332

Erica Forsberg , Verksamhetschef
Telefon: .


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: