Logga in

Till toppen av sidan

Söker dig som vill arbeta onsdagskvällar som Personlig Assistent i Falun!

2019-01-01 | Dalarna | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?

Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. 
Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt.

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, respekt och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Vi ser gärna att du delar de intressen våra kunder har. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Vad innebär tjänsten?
 
Vi söker en personlig assistent till en av våra kunder i Falun. Kunden är en glad och positiv kille på 17 år som bland annat tycker om bilar, titta på film, röra sig till musik och som har behov av fysiska aktiviteter. Vi söker dig som vill arbeta ca 16.00-20.00  på onsdagar samt lördag/söndag vid behov. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. Kunden går i Kyrkan varannan onsdag och vi ser gärna att du som söker delar detta intresse.  

Du som söker är en kille i ca 18-30 års ålder och är behjälplig kunden i samband med aktiviteter. Har du erfarenhet av funktionsnedsättning är det meriterande men inte ett krav. Kommunikation är av största vikt i denna assistans och det ställer krav på dig som söker att vara lyhörd för vad vår kund försöker förmedla. Om du innehar B-körkort och tillgång till bil är det ett plus. 
 
Frösunda tillämpar kollektivavtal enligt bransch G.

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.

Kontaktpersoner:

Frida Hallgren , Rekryteringsspecialist
Telefon: 0101303475


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: