Logga in

Till toppen av sidan

Kvinnlig assistent sökes till tjej i mellanskåne

2018-12-06 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

För kunds räkning söker vi nu en kvinnlig assistent som kan arbeta hos en av våra kunder i mellanskåne!

Kunden är en tjej i 25-års åldern som bor hemma hos sina föräldrar i mellanskåne. 

I arbetet med kunden är du ett stöd i vardagen vilket innebär att du är hennes förlängda armar och ben. I arbetet ingår också hjälp med matlagning, hygien och städning mm. Som assistent hos denna tjej är du ett fysiskt stöd i fritid så som simning, umgänge med vänner och familj m.m.

Till kundens intresse hör bland annat att dans och simning, det är därför ett krav att du är simkunnig då ni går och simmar tillsammans. Kunden är på iväg på aktiviteter tre dagar i veckan. Familjen har två hundar så önskvärt om du har en viss hundvana. Kunden ser gärna att du som söker är mellan 20-30 år, är rökfri,  har körkort och tillgång till egen bil samt kunskap inom matlagning.

Tjänsten är på ca 70% men kan komma att bli mer och du arbetar dygn/12h pass med sovande nattjour hemma hos familjen, ca 8 pass i månaden. Kunden ser gärna sökande som ser långvarigt på tjänsten.

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa hos vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Ellen Hagström , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010 130 37 57

Mimmie Hjalmarsson , Verksamhetschef
Telefon: 010 130 32 11


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: