Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent sökes till 15-årig kille med autism boendes utanför Löddeköpinge

2019-01-28 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt.

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, respekt och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Vi ser gärna att du delar de intressen våra kunder har. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Vad innebär tjänsten?

Vi söker assistent till en av våra yngre kunder som bor i Löddeköpinge. Kunden är en glad kille på 15 år med utvecklingsstörning och autism. Till kundens intressen hör bland annat ridning, bad, gymnastik och musik, aktiviteter som även du som assistent kommer att delta i.  
 
Du som söker tjänsten behöver vara lugn, lekfull, tålmodig och ha en förmåga att arbeta självständigt med kundens bästa i åtanke. Vi ser det som en stor merit om du är positiv och lojal i ditt arbete, kan samspela med kunden och hans familj samt är flexibel vad gäller schema och arbetstider. Du som söker måste inte ha någon erfarenhet med dig sedan tidigare, men det krävs ett genuint intresse för att lära samt att arbeta med människor. Har du arbetat inom assistans tidigare ses detta som meriterande.  Som assistent ska du hjälpa och stötta honom i såväl hemmet som vid fritidsaktiviteter. Du bör inte vara pälsdjursallergiker eftersom familjen har husdjur. 
 
B-körkort och tillgång till egen bli krävs.
 
Du kommer att arbeta cirka 2 eftermiddagar i veckan samt extra vid lov och vissa helger.
   
Förväntad start: Omgående
 
Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.
Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Ellen Hagström , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010-130 37 57

Josefin Sandberg , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 37 61


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: