Logga in

Till toppen av sidan

Lekfull, varm och ansvarstagande person önskas till vår kund utanför Skellefteå. Är det dig vi söker?

2018-12-17 | Västerbotten | | Personlig Assistans

Platser: 1Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt.

Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.

Vad erbjuder Frösunda medarbetare?
  • Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
  • Ansvarstagande – ansvar ger trygghet för kunden
  • Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
  • Ett kundnära arbete
  • Interna utbildningar - Frösundaakademin
  • Friskvård för visstidsanställda
  • En nära kontakt med din verksamhetschef


Kunden
Frösunda söker en personlig assistent till en av våra kunder som bor ca 1 mil utanför Skellefteå. Kunden är en kvinna på 20 år som är multihandikappad. Till tjänsten som timvikarie söker vi en lugn och trygg tjej med körkort. Som person bör du även vara nyfiken på att lära dig nya saker och gilla att ta ansvar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba inom vården där vana av att arbeta med sond och epilepsi är meriterande liksom en undersköterskeutbildning.  Vi söker en person som kan jobba deltid och för rätt person kan man även efter det få fasta tider utöver inhopp vid ordinarie personals frånvaro. Arbetspassen förekommer under dag, kväll, natt så väl som helg.

Vi tror att du som söker har en hög ansvarskänsla och värdesätter noggrannhet och punktlighet. Vidare är det viktigt att du har lätt för dig att ta till dig instruktioner och är handlingskraftig och aktiv.  Kunden älskar att leka och vi ser gärna att du har ett lekfullt sinne och gillar att hitta på nya aktiviteter. För vår kunds bästa ser vi att du är ute efter en långsiktig anställning då kunden knyter an till sina assistenter och familjen värdesätter kontinuitet.

Som assistent till vår kund kommer du ta del av en varm och trevlig familj där kunden står i fokus och där du kan möta denne i sin vardag i enlighet med våra värderingar Respekt, Engagemang och Nyfikenhet.  Det viktigaste för oss är dock din vilja. Din vilja att göra skillnad för en annan människa är det som ger en assistans med hög kvalitet.

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. 

Frösunda jobbar med löpande urval.
Vi begär in utdrag från Polisens belastningsregister och du som söker kan med fördel beställa ett redan nu via länken:
https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Kontaktpersoner:

Ida Gustafsson , Rekryteringsspecialist
Telefon: 0101303332

Emelie Book , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 57 87


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: