Logga in

Till toppen av sidan

Frösunda söker timvikarier med stora hjärtan till vår kund i Örnsköldsvik

2018-12-17 | Västerbotten | | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans – vad innebär det?

Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt.

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, respekt och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Vi ser gärna att du delar de intressen våra kunder har. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.


Vad kan Frösunda erbjuda mig?
 • Vi erbjuder ett arbete som är meningsfullt och givande både för vår kund och för dig.
 • Vi erbjuder ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
 • Vi erbjuder dig att ta ansvar – för att ansvar får dig att växa som person.
 • Vi erbjuder ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
 • Vi erbjuder ett arbete där dina ledarskapsförmågor får träda fram och du får ta plats.


  Vad innebär tjänsten?

  Personliga assistenter sökes nu till vår kund i Örnsköldsvik. Kunden är en man med epilepsi som saknar tal, därav värdesätter vi att Du som söker har en god kommunikativ förmåga. Vidare är du som person flexibel i ditt förhållningssätt och visar empati. Du har en god förmåga att läsa av situationer och är lyhörd.
  Vi söker främst timvikarier som kan hoppa in vid ordinarie personals frånvaro eller semester. Arbetstiderna varierar och är förlagda både dag, kväll, natt och helg. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet, bland annat trivs kunden bland djur, på hästryggen och i simbassängen.
   
  kunden ser helst att du som söker är kvinna och körkort är ett krav för denna tjänst. Utbildning eller erfarenhet av personlig assistans är meriterande, men inte ett krav.

  Vi tycker att den viktigaste egenskapen är din vilja. Din vilja att ta ansvar, din vilja att lära dig nya saker samt din vilja att engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans.

  Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.

  Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Ida Gustafsson , Rekryteringsspecialist
Telefon: 0101303332

Lena Sjöström , Verksamhetschef
Telefon: 0101303049


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: