Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent sökes till 5-årig flicka i Lund

2018-12-19 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 
 
Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 
 
Vad innebär tjänsten?
Vi söker nu en assistent till en liten flicka på fem år som bor med sin familj i Lund. Flickan är en livlig liten tjej som lär sig nya saker varje dag och älskar att busa, men behöver också övervakning dygnets alla timmar då hon har trach. 
 
Du som söker tjänsten behöver vara lyhörd, ansvarsfull, lugn och ha tålamod men även kunna vara på golvet och busa med flickan. Vi ser det som en stor merit om du är positiv och lojal i ditt arbete, kan samspela med flickan och hennes familj samt är flexibel vad gäller schema och arbetstider. Familjen ser i första hand kvinnliga sökande, erfarenhet är inget krav. En genuin vilja att lära sig samt personlig lämplighet väger tungt.
 
Tjänsten är på 98,44% och du jobbar både dag och natt.

I denna rekrytering är det ett krav att du är rökfri. 
 
Förväntad start: Inskolning startar runt den 10 januari.

Innan anställning kan påbörjas måste utdrag ur belastningsregistret lämnas. Det är en fördel om du inför en intervju har förberett med att beställa registerutdrag från polisen. Blanketten du ska välja heter "LSS utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder".
 
Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Maria Persson , Verksamhetschef
Telefon: .

Ellen Hagström , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010 130 37 57


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: