Logga in

Till toppen av sidan

Önskar du ett arbete inom personlig assistans och trivs med att jobba natt? Se hit!

2019-01-03 | Västerbotten | | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt.. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 
 
Vad kan Frösunda erbjuda mig?
 • Vi erbjuder ett arbete som är meningsfullt och givande både för vår kund och för dig
 • Vi erbjuder ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
 • Vi erbjuder dig att ta ansvar
 • Vi erbjuder ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik
   
  Vad innebär tjänsten?
  Vi söker nu assistenter till vår kund i Skellefteå. Kunden är en kille som har en muskelsjukdom och sitter i rullstol. Han är en mångsidig person som intresserar sig för bland annat kultur, vetenskap, omvärldsorientering, musik och film. För vår kund är det viktigt att du som assistent brinner för någonting, är engagerad och socialt kompetent. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. Körkort är ett plus men inget krav. Vi söker dig som vill jobba på en schemarad på ca 80 %. Arbetstiderna för denna schemarad är främst förlagda på natten (vaken natt) men kan även varierar mellan dag och kväll på vardag som helg.

  För oss är det meriterande med utbildning men inget krav. Vi tycker att den viktigaste egenskapen är din vilja. Din vilja att ta ansvar, visa engagemang och din empatiska förmåga är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Du bör vara rökfri. Du bör inte vara allergisk mot pälsdjur då de finns i hemmet.
  Tjänsten tillsätts snarast så skicka in din ansökan redan idag!

  Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Ida Gustafsson , Rekryteringsspecialist
Telefon: 0101303332

Veronica Larzon , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 57 84


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: