Logga in

Till toppen av sidan

Önskar du ett jobb där du kan göra skillnad - på riktigt? Vi söker personliga assistenter i Karlstad!

2019-01-04 | Värmland | | Personlig Assistans

Platser: 2


Personlig Assistans – vad innebär det? 
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt.
 
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.
 
Vad erbjuder Frösunda medarbetare?
 
  • Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
  • Ansvarstagande – ansvar ger trygghet för kunden
  • Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
  • Ett kundnära arbete
  • Interna utbildningar - Frösundaakademin
  • Friskvård för visstidsanställda
  • En nära kontakt med din verksamhetschef

Kund:
Ort:
Karlstad

Vi söker nu två personliga assistenter till en av våra kvinnliga kunder i Karlstad. I rollen som personlig assistent bidrar du till att göra kundens vardag och föräldraskap så rikt som möjligt genom att vara behjälplig med att skapa en bra struktur och planering så att kunden kan leva sitt liv som hon önskar. Du bör ha gott tålamod, initiativförmåga och vara ansvarstagande. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet, träning är ett stort intresse. Arbetstiderna varierar och innebär arbete dag/kväll/natt samt helg. Vi söker personliga assistenter på timvikariat på 50% där möjlighet finns till en fast schemarad över tid. 
 
Vi tycker att den viktigaste egenskapen är din vilja. Din vilja att ta ansvar, din vilja att lära dig nya saker samt din vilja att engagera dig är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Som assistent bör du vara flexibel, ansvarsfull och ha kunden i fokus. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med personer inom neuropsykiatriskt område. Utbildning eller erfarenhet av personlig assistans är meriterande, men inte ett krav.
Du bör vara rökfri.

Till denna tjänst krävs ett utdrag ur belastningsregistret som du beställer via länk nedan:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.

Kontaktpersoner:

Ida Gustafsson , Rekryteringsspecialist
Telefon: 0101303332

Emelie Book , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 57 87


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: