Logga in

Till toppen av sidan

Bemanningsassistent /kontorsassistent- sommarjobb

2019-03-25 | Blekinge | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Vi söker nu en bemanningsassistent/kontorsassistent till vårt assistanskontor i Karlskrona från och med 3 Juni till och med 16 Augusti.  

Som bemanningsassistent är du beredd på att arbeta som assistent hos någon av våra kunder med personlig assistans då deras ordinarie assistent är sjuk. Som assistent hjälper du en person med funktionsnedsättnning att klara sin vardag. Det innefattar hjälp med personlig hygien, förflyttningar, hushållssysslor och aktiviteter. Du utgår från vårt kontor i Karlskrona och det är där du befinner dig när du inte är ute och arbetar hos kunderna. De dagar då det inte finns behov av att arbeta som assistent arbetar du på vårt kontor och assisterar verksamhetscheferna med diverse kontorsgöromål.

Tjänsten är på 75 %- mestadels måndag till fredag dagtid men variationer kan förekomma om det finns behov av assistans utanför dessa tider.

Vi söker dig med stor mognad och gärna dig som har erfarenhet av vård och omsorg. Kanske har du arbetat som assistent eller inom äldreomsorgen? Du ska vara representativ, social och kunna anpassa dig efter våra kunders behov och intressen. Du ska kunna hantera enklare kontorsgöromål och ha datavana samt en god förmåga att kommunicera med kunder och medarbetare på ett respektfullt sätt. Du är noggrann och pålitlig och hungrig på att lära dig nya saker. Körkort är ett krav men du behöver ej tillgång till egen bil.

Kontaktpersoner:

Sandra Persson , Verksamhetschef
Telefon: 010-1303006


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: