Logga in

Till toppen av sidan

Verksamhetschef-motsvarande enhetschef personlig assistans Växjö

2019-01-08 | Kronoberg | Chef | Personlig Assistans

Platser: 1


Frösunda Omsorg har haft assistanskontor i många år och bedriver en trygg verksamhet för både kunder och assistenter. Vi söker nu en verksamhetschef (motsvarande enhetschef) som ska ingå i teamet med andra verksamhetschefer på plats i  Växjö.

Som verksamhetschef arbetar du  för att våra kunder, som har olika typer av funktionsnedsättningar, ska få möjlighet att leva det liv de vill leva med hjälp av sina personliga assistenter. Du har tät kontakt med dina kunder och deras anhöriga för att förvissa dig om att du vet exakt vad de har för förväntningar på Frösunda.

Din uppgift blir att arbetsleda de personliga assistenterna i deras dagliga arbete så att kunderna och medarbetarna känner sig nöjda.

I ditt arbete som verksamhetschef rekryterar du nya assistenter, bemannar sjukluckor och ledigheter. En annan del av din vardag består i att ha möten med kund/anhöriga och assistenter, lägga scheman, attestera löner, föra social dokumentation samt att ha budget ansvar för din resultatenhet. Du är chef på distans vilket gör att det är oerhört viktigt att du brinner för att snabbt snappa upp signaler från kunder och medarbetare och agera på dem. Du har en hög servicekänsla och klarar en hög stressnivå. Till stöd har du dina verksamhetschefskollegor, din regionchef och en rad stödfunktioner inom företaget. Är du villig att lära dig att hantera arbetet som verksamhetschef kommer du att erbjudas ett roligt och stimulerande arbete i ett av omsorgsbranchens största företag.

Vi tror att du är hungrig, snabbtänkt och positiv och tycker om att ta eget ansvar. Du är strukturerad och uppskattar variationen i arbetet som innebär att ena dagen  ringer du in  sjukvikarier och nästa håller du i handledande möten och arbetar strategiskt. Kanske är du nyutexaminerad socionom eller har du gått personal och arbetslivsprogrammet?
Kanske har du erfarenhet från branschen eller har du ett nuvarande chefsjobb inom omsorgen?  Körkort ett krav, vissa resor inom regionen förekommer.

Intervjuer och tillsättning av tjänsten sker löpande, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt! 

Kontaktpersoner:

Kajsa Delborn , Regionchef
Telefon: 010 1303158


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: