Logga in

Till toppen av sidan

Engagerad personlig assistent med glimten i ögat, se hit!

2019-01-08 | Västra Götaland | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Frösunda söker en personlig assistent till kille, 37 år, som har en förvärvad hjärnskada och använder permobil. Han bor vid Sisjön i Göteborg. Vår kund tycker om sociala aktiviteter och vara ute på utflykter. Han gillar humor och är intresserad av TV-komedier, sport, träning, museum, fik,  promenader. Han varvar aktiviteter med daglig vila.

I ditt arbete som personlig assistent hjälper du honom med hygien, kommunikation, PEGG, på- och avklädning m.m. Du stöttar i hushållssysslor, och behöver kunna se vad som behöver göras i ett hem. Du är med honom på daglig verksamhet, utflykter, sjukgymnastik och fritidsaktiviteter. Varje vecka har han bassängträning, då du som assistent är med i badet. Därför bör du kunna simma och inte vara klorallergiker.

Det är viktigt att du som söker tjänsten är en ansvarsfull, pigg, stark och noggrann kille eller tjej. Du har lätt för att arbeta både självständigt och i grupp. Du känner ett genuint engagemang i att arbeta med människor.
Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent eller  har en utbildning inom vård och omsorg, men personlig lämplighet är avgörande. Är du rätt person kan vi erbjuda dig ett roligt och utvecklande jobb.

Arbetstiderna är förlagda på dag, kväll, natt (med jour) och helg. Du som söker kan arbeta alla tider. Anställningsformen är: så länge assistansuppdraget varar.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Madeleine Jönsson , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010-1303249

Burim Neziri , Verksamhetschef
Telefon: 0101303709

Caroline Sjöstrand , Verksamhetschef
Telefon: 0101303619


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: