Logga in

Till toppen av sidan

En flexibel nattuggla sökes för tim/sommarvikariat.

2019-01-08 | Östergötland | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Timvikararie/Sommarvikarie sökes för nattjobb som personlig assistent.Är du en nattuggla? Har erfarenhet inom autism samt har hög närvaro och gillar att hjälpa personer att utvecklas? Då kan du vara den vi söker. 
 
Vi söker nu nattpersonal som kan täcka upp när våra ordinarie assistenter är sjuka och lediga. Du kommer att vara personlig assistent åt en 15 årig lugn kille och för uppdraget krävs att du ser arbetet som långsiktigt och seriöst. Du kommer att vara hans trygghet, samtidigt som du också är hans vuxenkompis. Ett nära samarbete med vårdnadshavarna, som också delvis håller i inskolningen, är en förutsättning. 

Vi söker dig som är pratsam och lekfull samtidigt som du är respektfull, trygg och tålmodig. Du ska ha förståelse för de svårigheter och rädslor som finns hos kunden och du har ett strategiskt sätt att planera.
Du är en person som tar stort ansvar och som förstår att uppdraget är långsiktigt och kräver kontinuitet.   Att skolas in för uppdraget tar tid och föräldrarna liksom kunden själv behöver veta att den nya assistenten kommer att stanna länge på arbetsplatsen.

Utbildning inom barn och omsorg, eller vård och omsorg är en fördel, men erfarenhet och personlighet väger mer än utbildning. Du får gärna ha erfarenhet av sondmatning och tidigare arbete med ungdomar inom autismspektrum är mycket meriterande. Samt arbete av vaken natt.

Arbetstid för nattpass är: Vardagar och helgdagar 20:00-07:00. Vid behov kan även arbete dagtid/kvällstid förekomma. Timanställning som har stor möjlighet att övergå till visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar.
 
Övrigt: Du måste vara rökfri! Körkort är meriterande men inget krav.

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att söka tjänsten genom att skicka in ett personligt brev och CV. Rekrytering sker löpande.
 
Individuell lönesättning. Kollektivavtal Bransch G – personlig assistans.
Om du vill veta mer om oss som assistansanordnare gå in på vår hemsida www.frosunda.se
 
Välkommen med din ansökan!
 

Kontaktpersoner:

Maria Ringström , Verksamhetschef
Telefon: 0101303234

Elin Hofmeijer , Verksamhetschefs-resurs
Telefon: 0101303219


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: