Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent sökes till kvinna i Linköping

2019-01-09 | Östergötland | | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig assistans – vad innebär det?

Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet. Att gå på toaletten själv, att klä sig själv, att ta en promenad, att gå på bio och att överhuvudtaget få vardagen fungerande.
Du ska som personlig assistent arbeta aktivt för att kunden ska uppnå högsta möjliga livskvalité, detta görs genom att arbeta utifrån kundens behov och önskemål.

Om du vill göra skillnad för andra samtidigt som du själv får möjlighet att utvecklas som individ, då ska du söka arbete hos oss.
Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt.
 

Specifikt om tjänsten

Vi kan erbjuda en visstidsanställning på 53% ,tillsätts omgående,  arbetstiderna  varierar  mellan dag, kväll, natt (med jour) och helg,här jobbar man  dygnspass.

Erfarenhet eller utbildningar inom vård och omsorg är en merit, men inget krav. Erfarenhet av alternativa kommunikationsmedel samt sondmatning är meriterande. Kunden önskar personal med ett lugnt och tryggt förhållningssätt.
Du är van vid självständigt arbete och har en god initiativförmåga.
Du är positiv, ser möjligheter och arbetar lösningsfokuserat. 
 
Skicka in din ansökan snarast då vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten . Om du är den person vi söker, ansök redan idag så att vi får en möjlighet att träffa dig. 
 
Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. På Frösunda arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund – respekt, engagemant och nyfikenhet. Människor som gillar utmaningen och brinner för att göra skillnad i omsorgen, för sina medmänniskor. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Kontaktpersoner:

Cecilia Binglöv , Verksamhetschef
Telefon: 0101303915


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: