Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent sökes till kille i 20-årsåldern

2019-01-11 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att utvecklas i aktiviteter, träffa andra människor och leva ett hälsosamt liv. Att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt.

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Om tjänsten:

Nu söker vi en personlig assistent till en kille i 20-årsåldern med autism. Kunden bor i ett eget hem i utkanten av Helsingborg. Du kommer att arbeta både i kundens hem samt vara med på de aktiviteter kunden gör. Kunden är väldigt fysiskt aktiv med dagliga promenader och cykelturer, vilket innebär att du som assistent behöver gilla att vara fysiskt aktiv och röra på dig. Vidare behöver du förstå och tala svenska bra. Har du erfarenhet av autism och utåtagerande är det mycket meriterande. Du som söker är strukturerad, lyhörd och långsiktigt engagerad.

Vidare behöver du ha körkort.

Arbetstiderna är förlagda hela dygnet. Vi söker nu främst timvikarie med möjlighet till ett par fasta pass i månaden.

Inskolning och start: Så snart som möjligt.
 
Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Ellen Hagström , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010 130 3757

Mimmie Hjalmarsson , Verksamhetschef
Telefon: 010 130 32 11

Josefin Sandberg , Verksamhetschef
Telefon: 010 130 30 00


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: