Logga in

Till toppen av sidan

Engagerad och lekfull personlig assistent sökes till ung kille utanför Skellefteå (80-90%)

2019-01-11 | Västerbotten | | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?

Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt.

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, respekt och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Vi ser gärna att du delar de intressen våra kunder har. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.


Vad kan Frösunda erbjuda mig?
 • Vi erbjuder ett arbete som är meningsfullt och givande både för vår kund och för dig.
 • Vi erbjuder ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
 • Vi erbjuder dig att ta ansvar – för att ansvar får dig att växa som person.
 • Vi erbjuder ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
 • Vi erbjuder ett arbete där dina ledarskapsförmågor får träda fram och du får ta plats.


  Vad innebär tjänsten?
  Frösunda önskar förstärka sitt team av personliga assistenter till vår glada och aktiva kund utanför Skellefteå. Han gillar att bada, se på film och spela dator, och vi ser gärna att du delar hans intressen. Vi söker dig som vill ha en fast schemarad på 80 till 90 % utifrån ditt önskemål, med start i mitten av februari. Kunden är även i behov av fler timvikarier som kan täcka upp vid ordinarie personals frånvaro. Arbetstiden är förlagd mestadels på eftermiddagar, kvällar och helger. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. 
   
  Vi tycker att den viktigaste egenskapen är din vilja. Din vilja att ta ansvar, din vilja att lära dig nya saker samt din vilja att engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Som assistent bör du vara empatisk, lyhörd och handlingskraftig. Utbildning är inte ett krav utan ses som meriterande. Har du erfarenhet av multihandikapp, CP-skada eller sondmatning är detta ett plus. Körkort och bil är ett krav då kunden bor så till att bussförbindelser inte är förenliga med arbetstiden. Då det finns djur i hemmet ser vi att du inte är allergisk.

  Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum, gärna så snart som möjligt.

  Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal

Kontaktpersoner:

Carina Jacobsson , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 5785

Ida Gustafsson , Rekryteringsspecialist
Telefon: 0101303332


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: