Logga in

Till toppen av sidan

Frösunda söker sociala personliga assistenter till vår kund i Boden

2019-01-11 | Norrbotten | | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans - vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor - på riktigt. Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, respekt och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Vi ser gärna att du delar de intressen våra kunder har. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 

Vad innebär tjänsten?


Plats: Boden
Arbetstider: Dygnspass förlagda dag, kväll och natt

Vi söker nu personliga assistenter till en av våra kunder i Boden. Kunden är en ung man med autism. Du behöver inte ha någon utbildning inom omsorg men det är bra om du har erfarenhet av hur autism fungerar och hur du positivt kan påverka och underlätta kundens vardag. Du som söker är mogen och lugn samt vet vikten av att följa rutiner. Innehar du B-körkort är det meriterande.
Vi kommer ha en schemarad ledig under våren på deltid och söker även timvikarier som kan hoppa in vid ordinarie personals frånvaro eller semester.

Vi tycker att den viktigaste egenskapen är din vilja. Din vilja att ta ansvar, din vilja att lära dig nya saker samt din vilja att engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Som assistent bör du vara empatisk, flexibel och utåtriktad. Utbildning eller erfarenhet av personlig assistans är meriterande, men inte ett krav. 

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Emelie Book , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 57 87

Ida Gustafsson , Rekryteringsspecialist
Telefon: 0101303332


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: