Logga in

Till toppen av sidan

Timvikarier sökes inom personlig assistans till man i Sundsvall (dygnspass)!

2019-01-14 | Västernorrland | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 2

Personlig Assistans - vad innebär det?


Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor - på riktigt. Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, respekt och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Vi ser gärna att du delar de intressen våra kunder har. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 


Vad innebär tjänsten?


Plats: Sundsvall
Arbetstider: Dygnspass ca 15.30-15.45, andra tider kan förekomma.
Krav: Enligt kundens önskemål är du som söker gärna över 25 år.


Vi söker nu timvikarier som Personlig Assistent  till en av våra kunder i Sundsvall. Kunden är en man med ett stort omvårdnadsbehov. Du bör ha erfarenhet av att ha arbetat inom vård och omsorg tidigare och som person är du pigg, glad och tycker om att vara aktiv. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. 

Vi söker timvikarier som kan hoppa in vid ordinarie personals frånvaro eller semester. Arbetstiderna är förlagda som dygnspass under veckans alla dagar. 


Det viktigaste är; 


Vi tycker att den viktigaste egenskapen är din vilja. Din vilja att ta ansvar, din vilja att lära dig nya saker samt din vilja att engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Som assistent bör du vara empatisk, flexibel och utåtriktad. Utbildning eller erfarenhet av personlig assistans är meriterande, men inte ett krav. 

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Maria Skjevik , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 32 45


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: