Logga in

Till toppen av sidan

Sommarvikarier till Oxelösund

2019-01-18 | Södermanland | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 2

 
Hej!
Vi på Frösunda Nyköping söker nu framförallt sommarvikarier till vår kvinnliga kund i Oxelösund.
Är du studerande? Eller kanske redan har ett jobb men söker extratimmar?  Eller är pensionär och kan tänka dig att hoppa in extra när det behövs? Då vill vi att du ansöker till vår tjänst.

Till vår kund söker vi en personlig assistent som är lugn, ansvarsfull och omsorgsfull. Du bör vara bekväm med hundar då kunden själv äger en.
Utbildning är ej något krav. Men vi ser gärna att du som söker har erfarenheter utav lift, diabetes och arbetserfarenhet inom vård och omsorg.

Tjänsten och arbetsuppgifter: Vi söker just nu framförallt sommarvikarier men behovet att stanna kvar som vikarie året runt finns. Tjänstgöring sker på dygnets alla timmar, varav delar av natten är jour. Både vardagar och helgdagar.  Du hjälper kunden med alla vardagliga sysslor. Städning, matlagning förflyttning osv. Du arbetar själv hos kunden men det är viktigt att ha en god kontakt med övriga medarbetare för ett bra samarbete. 
 
Låter detta som något för dig? Då är du hjärtligt välkommen att söka tjänsten genom att skicka in ett personligt brev och ditt CV. Rekrytering sker löpande.
 
Individuell lönesättning. Kollektivavtal Bransch G – personlig assistans.
Om du vill veta mer om oss som assistansanordnare gå in på vår hemsida www.frosunda.se
 
Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Elin Hofmeijer , Verksamhetschef
Telefon: 0101303219

Cecilia Binglöv , Verksamhetschef
Telefon: 0101303915


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: