Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent till kund i Bjärred (vikariat)

2019-02-21 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt.

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Vad innebär tjänsten?

Nu söker vi en assistent för ett vikariat hos en av våra manliga kunder boendes i Bjärred. Kunden önskar en assistent med erfarenhet av yrket och det är bra om du har utbildning inom vård/omsorg. Du som söker bör kunna behärska det svenska språket bra. Det är meriterande om du är teckenspråkskunnig.

Körkort är en fördel, men det är inget krav.

Passen ligger 08-18 och du arbetar ca 16 pass på ett fyraveckorsschema, båda vardag och helg.

Förväntad start: Omgående

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Maria Persson , Verksamhetschef
Telefon: 010 130 30 00

Ellen Hagström , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010 130 37 57


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: