Logga in

Till toppen av sidan

Frösunda söker sommarvikarier till våra kunder i Vilhelmina

2019-01-24 | Västerbotten | Övriga tjänster | Personlig Assistans

Platser: 10

Visst ser vi framemot en härlig sommar med massa sol och ett otroligt givande sommarjobb?

Personlig Assistans – vad innebär det?

Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt.

Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.

Vad erbjuder Frösunda medarbetare?
 • Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
• Ansvarstagande – ansvar ger trygghet för kunden
• Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
• Ett kundnära arbete
• Interna utbildningar - Frösundaakademin
 
Vad innebär sommarvikariatet?
Frösunda söker flertalet personliga assistenter till våra kunder för sommarvikariat under månaderna juni, juli och augusti 2019. Det finns möjlighet att arbeta heltid eller deltid, vikariaten varierar från några veckor till hela perioden.

Våra kunder är barn och vuxna, i alla åldrar, med olika funktionsvariationer. I ditt arbete stöttar du kunden i vardagen med allt från personlig omvårdnad till hushållssysslor. Du arbetar där kunden väljer att vara, vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet.

Erfarenhet eller utbildningar inom vård och omsorg är meriterande, men inget krav. Det är viktigare att du har den kompetens som din kund efterfrågar.

För kundernas räkning söker vi dig som är:
• Lyhörd
• Glad
• Empatisk
• Ansvarsfull

Arbetstiderna varierar hos våra kunder och kan innebära arbete dag/kväll/natt eller dygn både vardagar och helger. Utifrån kundens behov finns det både korta och långa arbetspass.

Så söker du ett givande sommarjobb och tror att du hade passat som personlig assistent? Välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Intervjuer kommer ske fortlöpande med start i februari. Innan anställning kan påbörjas måste utdrag ur belastningsregistret lämnas. Det är en fördel om du inför en intervju har förberett med att beställa registerutdrag från polisen. Blanketten du ska välja heter "LSS utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder".


Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal

Kontaktpersoner:

Veronica Larzon , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 57 84

Carina Jacobsson , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 5785

Ida Gustafsson , Rekryteringsspecialist
Telefon: 0101303332


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: