Logga in

Till toppen av sidan

Vill du arbeta med att sätta guldkant på en annan människas vardag?

2019-01-28 | Västernorrland | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Vill du arbeta med att sätta guldkant på en annan människas vardag?

 
Personlig Assistans – vad innebär det?

Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. 
Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt.

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, respekt och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Vi ser gärna att du delar de intressen våra kunder har. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.


Vad innebär tjänsten?

 
Plats: Sundsvall

Uppdrag: Cirka 12h/veckan fördelat på två till tre dagar.

 
Vi söker en personlig assistent till en äldre man i Sundsvall. Kunden är en aktiv man med intresse för bilar, fiske, djur med mera. Vi söker dig som vill arbeta ungefär två dagar i veckan mellan ca 09.00-14.00. Arbetstiden kan vara flexibel som planeras i samråd med kunden. Du som personlig assistent kommer att sätta guldkant på kundens vardag genom att följa med på aktiviteter utanför hemmet.  Du som söker är gärna lite äldre men har barnasinnet kvar. Du är påhittig och har humor. Har du erfarenhet av funktionsnedsättning är det meriterande men inte ett krav. Du som söker innehar B-körkort.

 
Frösunda tillämpar kollektivavtal enligt bransch G.


Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.

Kontaktpersoner:

Anna Johansson , Verksamhetschef
Telefon: 0101303255


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: