Logga in

Till toppen av sidan

Arbeta som timvikarie under våren med schemarad i sommar?

2019-02-05 | Dalarna | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 2

Personlig Assistans – vad innebär det? 
  
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt. 
  
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete. 
  

Vad innebär tjänsten? 

Plats: Avesta

Arbetstider: ca 07.00-17.00 samt 07.00-22.00

Krav: Du som söker är kvinna och har körkort med tillgång till bil

Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie under våren för att sedan arbeta på en schemarad under sommaren 2019.
Vi har redan nu lediga pass tillgängliga under mars och april månad.

Kunden är en rullstolsburen kvinna med intresse för bak och matlagning. Du som söker är kvinna då kunden har detta som önskemål. Du är glad, har humor och trivs med att arbeta i hemmamiljö! Du som söker är ej hundrädd eller allergisk då hund förekommer i hemmet. Vi ser gärna att du har möjlighet att påbörja inskolning inom kort. Arbetstiderna är från morgon till kväll, fördelade på veckans alla dagar. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. För oss är det meriterande med erfarenhet som personlig assistent eller  utbildning men inget krav. 


Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.

 

Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Frida Hallgren , Rekryteringsspecialist
Telefon: 0101303475


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: