Logga in

Till toppen av sidan

Servicetekniker inom IT-Support

2019-02-07 | Stockholm | Chef | Stab

Platser: 1

Om tjänsten
Befattningen tillhör IT-support teamet som idag består av sex personer och som leds av supportchef. 
Arbetsuppgifterna innefattar it-support mot interna användare inom organisationen. Det sker både via telefon och on-site. Ärendena har olika karaktär och komplexitet och de berör oftast datorer, programvara, mobillösningar och behörigheter. Arbetsverktygen är via vårt Service Desk system, telefon och mail. 

Formella kvalifikationer
För att lyckas i rollen har du erfarenhet av att ha arbetat med teknisk support. Du bör även ha arbetat med installation av Windows klient och SCCM. Goda kunskaper inom Windows och Officepaketet är också det ett krav.  Då kommunikation är en viktig del behöver även tala och skriva svenska flytande.
Det är meriterande om du har jobbat med Software Asset Management samt har jobbat i olika Service Desk applikationer och är certifierad inom ITIL Service Delivery. 

Personliga egenskaper
Som person bör du trivas med att ha kontakt med många människor, vara uppsökande och serviceinriktad. Du bör ha ett pedagogiskt förhållningssätt och tycka om att ta dig tid att hjälpa andra. För att vara framgångsrik i rollen behöver du även ha ett strukturerat arbetssätt för att hålla ordning på de olika ärendena och återkoppla svar i tid.

Frösunda erbjuder dig
Om du trivs att vara en del av en öppen miljö där egna initiativ och förändringar uppmuntras och välkomnas är det här rätt platsför dig. Du kommer erbjudas utvecklingsmöjligheter inom en organisation där IT-landskapet har hög prioritet och är under ständig förändring. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders inledande provanställning med start omgående. Vi tillämpar individuell lönesättning och befattningen är placerad vid företagets huvudkontor i Solna. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, ansök därför gärna så snart som möjligt.

Kontaktpersoner
För frågor om tjänsten kontakta Frösunda Omsorgs supportchef Stefan Orsmark, stefan.orsmark@frosunda.se

Kontaktpersoner:

Joakim Lindfors , Talent Management
Telefon: 010-130 35 54


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: