Logga in

Till toppen av sidan

Sommarjobba som personlig assistent till ung kille i Ljungby

2019-02-08 | Kronoberg | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 2


Vi söker nu 2 personliga assistenter för sommarvikariat hos en 25-årig kille med utvecklingsstörning i Ljungby.

Enligt kundens önskemål är du som söker en självgående och engagerad person. Du är ansvarsfull, initiativrik och har ett stort hjärta. Det ses som en merit om du har erfarenhet av att jobba med utvecklingsstörning samt av arbete som involverar teckenstöd.

Du som personlig assistent ska vara en hjälpande hand i det dagliga livet och det är därför viktigt att du är en drivande person som gärna tar initiativ till aktiviteter som passar kunden både i och utanför hemmet. Några av kundens intressen är att cykla, bada, dansa och utföra olika idrotter. Kunden tycker också mycket om musik. Vi ser gärna att du delar något eller flera av dessa intressen.

Eftersom kundens tal är begränsat är det av stor vikt att du har mycket god svenska. Du som söker ska enligt kundens önskemål vara rökfri. Körkort är ett krav.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet,  bifoga därför ett personligt brev till din ansökan där du berättar mer om dig själv som person.

Tjänsterna är sommarvikariat på 75% - 100%, efter sommaren ser vi gärna att du är kvar som vikarie. Skriv och berätta vilka veckor du har möjlighet att arbeta under sommaren.
Arbetstiderna är till största del förlagda som dygnspass med jour, men andra tider kan förekomma.
Individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Tjänsterna tillsätts löpande.

 Välkommen in med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Annie Alm , Verksamhetschef
Telefon: 010-1303765

Sandra Hansson , Verksamhetschef
Telefon: 010-1306765


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: