Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent till kvinna i Horred

2019-02-13 | Västra Götaland | | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?
 
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera.
Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt.
 
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans.
Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete. 


Vad erbjuder Frösunda medarbetare?
 
  • Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
  • Ansvarstagande – ansvar ger trygghet för kunden
  • Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
  • Ett kundnära arbete
  • Interna utbildningar - Frösundaakademin
  • Friskvård för visstidsanställda
  • En nära kontakt med din verksamhetschef

Vad innebär tjänsten och vad förväntas av dig? 

Du kommer att arbeta med en kvinna som är i 60 års åldern och bosatt i Horred. Är du inte själv bosatt i Horred måste du ha tillgång till bil då kommunikationerna inte alltid stämmer med arbetstiderna. Din ålder är med fördel den samma som kundens och är du pensionär så kan detta vara ett ypperligt tillfälle för en extra inkomst.
Förutom personlighygien och en del medicinhantering kommer ni tillsammans genomföra de vardagliga sysslor som hör till i ett hem. En del lyft kan förekomma, men hjälpmedel så som lift finns på plats.
Kunden bor själv i en lägenhet med tillgång till uteplats där, när vädret tillåter, mycket tid tillbringas. Är du dessutom en fena på matlagning och väl insatt i vilka serier som går på tv och därutöver lugn, trygg och harmonisk så har vi hittat rätt.

Arbetstiderna är 18.30 - 23.00, måndag onsdag ena veckan samt torsdag, fredag, lördag, söndag andra veckan. Det är också ett krav att du ska kunna ta extrapass vid sjukluckor och ledigheter som då också innefattas av dagtid.
För oss är det meriterande med utbildning men inget krav.

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.
 
Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Mattias Loveson , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 36 04


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: