Logga in

Till toppen av sidan

Tjej på 19 år behöver din assistans!

2019-02-14 | Halland | | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans – vad innebär det?
 
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt.
 
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.
 
Vad erbjuder Frösunda medarbetare?
 
  • Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
  • Ansvarstagande – ansvar ger trygghet för kunden
  • Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
  • Ett kundnära arbete
  • Interna utbildningar - Frösundaakademin
  • Friskvård för visstidsanställda
  • En nära kontakt med din verksamhetschef

Vad innebär tjänsten? 

Arbetstiderna kan variera men är i grunden förlagda till varannan tisdag kväll och alla torsdagar både eftermiddag och kväll. I tjänsten kommer du också få möjlighet att arbeta extra vid andra assistenters ledighet. Det är en fördel med erfarenhet, dock är personlig lämplighet viktigast. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. För oss är det meriterande med utbildning men inget krav.
Du kommer hjälpa kunden i hennes vardag med allt vad den innebär. En del av ditt arbete kommer vara tillsammans med kunden när hon är och rider, så det är en fördel om du är van vid hästar. I ditt arbete kommer du vara ett stöd i kommunikation där du bland annat syntolkar för kunden. En mogen livssyn och att du är social, strukturerad och initiativrik är en självklarhet. Det är också mycket viktigt att kunna vara tydlig och framförallt konsekvent gentemot kunden.

Körkort är inget krav, men då ditt arbetspass kan starta på olika platser, som t ex i stallet, underlättar det både för dig och kunden.
Du som söker är tjej och bör ha en stor portion humor och kunna ta motgångar på ett bra sätt, men också vara ett bra sällskap. Du bör inte vara hund eller hästallergiker.

Kunden bor tillsammans med sin familj i Mölndals kommun.

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.
 
Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal

Kontaktpersoner:

Mattias Loveson , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 36 04


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: