Logga in

Till toppen av sidan

Vikarie / Semestervikarier sökes till man boende i Nynäshamn

2019-02-22 | Stockholm | | Personlig Assistans

Platser: 1


Frösunda söker personliga assistenter boendes i Nynäshamn.  Kunden har assistans dygnet runt och vi söker personal som kan arbeta dag / kväll eller natt till sommaren 2019. Tjänsten är en timanställning, kunden ser helst manliga sökande som är bosatta i Nynäshamn med omnejd. Introduktion kommer att ske i mars /april  och det finns eventuellt möjlighet till arbete som vikarie from april och fortsatt arbete som vikarie även efter sommaren.


Nedtill kan du läsa om kunden och hans önskemål:

Jag är en glad och öppen person som är väldigt lätt att umgås med. Jag har lätt för att skratta och har bred humor. Jag har ett väldigt öppet sinne för aktiviteter och mitt stora intresse är skateboard då jag innan olyckan tävlade i vertåkning och var bland de 10 bästa i Sverige. Jag gillar även tv/dataspel och musik. Jag spelade gitarr och sjöng mycket innan olyckan. Jag tränar nu mycket och några av mina mål är bland annat att kunna gå , även längre sträckor och att kunna spela gitarr igen.

Jag söker dig nu med liknande intressen som jag har och som är i 25 - 40 års åldern. Jag ser helst manliga sökanden. Det är en merit om du har erfarenhet från vård eller att du har arbetat som personlig assistent men detta är inget krav. Det är viktigt att du talar och skriver flytande svenska.

Välkommen med din ansökan och ta gärna kontakt med kontaktpersonen om du har frågor.

Intervjuer kommer att ske löpande på Frösundas kontor i Älvsjö, referenser kommer att tas efter intervjun. Inom Frösunda är det kunden som bestämmer, därför kommer även ett  möte med kund och anhöriga att ske innan en eventuell anställning. Mer information om kunden kan ges vid intervjun.

Kontaktpersoner:

Tord Andersson , Verksamhetschef
Telefon: 010-1303789


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: